CloudoplossingenAll-in support
Heel herkenbaar. Uw mail doet het niet meer. U belt met uw provider. Lang in de wacht staan om vervolgens te horen dat het waarschijnlijk aan uw computer ligt. U wilt uw computerleverancier bellen, maar ziet tot uw schrik dat het al half zes is. Dat wordt dus morgen. Maar uw offerte moet de deur uit! Wacht, het zoontje van de buu...All-in support
Heel herkenbaar. Uw mail doet het niet meer. U belt met uw provider. Lang in de wacht staan om vervolgens te horen dat het waarschijnlijk aan uw computer ligt. U wilt uw computerleverancier bellen, maar ziet tot uw schrik dat het al half zes is. Dat wordt dus morgen. Maar uw offerte moet de deur uit! Wacht, het zoontje van de buurman heeft ook wel verstand van computers…….

STOP! Bel ons bij een probleem met uw ICT, Telecom of Beveiliging. Wanneer u beschikt over een All-in support abonnement is 1 telefoontje naar ons voldoende. Wij ondernemen de benodigde stappen, wij bellen met uw internet provider, wij nemen uw computer op afstand over of sturen een monteur aan om op locatie de storing te verhelpen.

Clouddiensten
De Cloud is een omgeving, waarin uw programma’s en gegevens opgeslagen zijn. Dit kan, maar hoeft niet, heel omvattend zijn. Ook hier is het idee U te ontzorgen, u hoeft niet meer achter licenties aan, geen onderhoud aan een server, overal ter wereld uw mail en gegevens veilig beschikbaar en niet afhankelijk van uw eigen apparatuur zijn, zoals bijvoorbeeld van een telefooncentrale. Bekende termen in de Cloud omgeving zijn Voip, Online werkplek en Office 365. Echter, niet alles kan/hoeft in de Cloud. Graag geven wij u hierover passend advies.

Voip
Voip betekent bellen via Internet en niet over de traditionele telefoonlijn. Dit biedt meerdere voordelen, waarvan de belangrijkste wellicht de kostenbesparing is. Bellen via Internet gaat tegen lagere kosten. Bovendien heeft u geen telefoonabonnement meer nodig, wat uiteraard ook kostenverlagend werkt.

Bellen met Voip kan over een eigen telefooncentrale of over een centrale in de Cloud. Wat voor u de beste oplossing is, maken we graag kenbaar in een passend advies.

Online werkplek.
Online Desktop, Cloud Werken, Cloud Computing en Het Nieuwe Werken. Mooie termen voor min of meer hetzelfde, maar waar het om gaat is wat u er aan heeft. Wat houdt het eigenlijk in? Waar het op neer komt is dat u vanaf een willekeurige werkplek, waar ook ter wereld, verbinding kunt maken met een server waar uw eigen online bureaublad met uw documenten, software applicaties en gegevens op staan. Gebruikers zijn niet meer computer gebonden, want de online werkplek is veilig te benaderen via elk apparaat met een internetverbinding.

De online werkplek kan volledig worden ingericht naar bedrijfsspecifieke eisen, wensen en behoeften. U kunt gewoon gebruik maken van de software die u gewend bent, ook als u gebruik maakt van specifieke bedrijfssoftware.
Online werken is bijzonder schaalbaar en goedkoper in beheer en aanschaf. U hoeft niet te investeren in servers en licenties en zorgen om beheer en onderhoud zijn verleden tijd. Wij nemen dit voor u uit handen en zorgen ervoor dat u alleen de software die u nodig heeft en welke u daadwerkelijk gebruikt op uw pc staat. Online werken zorgt voor vaste lage kosten per gebruiker en een goede schaalbaarheid.

Wilt u meer weten over werkplek online en wat wij daarin voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u er graag meer over.

Office 365
Met een Office 365-abonnement krijgt u de volledig geïnstalleerde Office-programma’s: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher en Access (Publisher en Access zijn alleen beschikbaar op pc)beschikbaar op uw pc en in de Cloud. Daarnaast ontvangt u met Office 365 services als 1 TB onlineopslag met OneDrive. Uw Office wordt altijd bijgewerkt naar de meest recente versie.

Met Exchange e-mail van Office 365 staat uw e-mail veilig in de Cloud. U werkt altijd met de laatste versie van Exchange en updates en verbeteringen van de software worden automatisch opgehaald zodra ze beschikbaar zijn. Bovendien synchroniseert Office 365 uw e-mail, agenda’s en contactpersoongegevens op al uw apparaten. De informatie is dus altijd up-to-date, met welk apparaat u ook werkt.

Wilt u meer weten of een proefabonnement? Neem contact op met ons.

Meer

Cloudoplossingen Er zijn geen producten in deze categorie.