Over ons Securon Distributie

Voor Securon Distributie staat een goede samenwerking met erkende installateurs van beveiligingssystemen voorop. We zorgen er samen met de installatiepartijen voor we de klant kunnen voorzien van de best passende beveiligingsproducten voor de betreffende situatie. Vanuit onze handelsnaam Securon Distributie voorzien we installateurs van de meest geavanceerde beveiligingssystemen, uitgebreid advies en trainingen.

24/7 bereikbaar

Service staat bij ons centraal, daarom zijn wij 24 uur per dag bereikbaar voor ondersteuning. Op deze manier kunt u als installatiemonteur direct het technische problemen aan een systeem oplossen.

Beveiligingssystemen voor iedere klantsituatie

Vanuit Securon Distributie leveren wij beveiligingssystemen aan installateurs die geschikt zijn voor de meest uiteenlopende klantsituaties. We hebben een ruim aanbod in geavanceerde beveiligingsproducten en alarmsystemen van gerenommeerde merken, zoals Paradox en Hikvision.

Trainingen op locatie

Door het organiseren van commerciële en technische trainingen op locatie, zorgen wij ervoor dat uw klanten (eindgebruikers) optimaal geïnformeerd worden over de mogelijkheden en werking van onze beveiligingsproducten.